Alte știri, Competiții

S-au desfășurat semifinalele Campionatului Moldovei la fotbal pe plajă. Sâmbătă vor avea loc meciurile finale (BSC Nistru Chișinău – FC Tinerețea Suruceni pentru AUR; FC Budești – Fresh Start pentru BRONZ)

Foto: Vadim Caftanat

BSC Nistru Chișinău și FC Tinerețea Suruceni se vor confrunta în marea finală a Campionatului Moldovei la fotbal pe plajă, aflat la a 16-a ediție. Asta după ca ambele echipe s-au impus în semifinale jucate pe Arena Beach Soccer FMF din Parcul „La Izvor” al capitalei:

1/2 de finală

BSC Nistru – FC Budești 10-3

FC Tinerețea – Fresh Start 3-2.

Meciul decisiv va avea loc sâmbăta viitoare, 19 august, la ora 20:30, accesul în tribunele Arenei fiind liber. În aceeași zi se va derula finala mică, în cadrul căreia FC Budești va concura cu Fresh Start pentru medaliile de bronz (ora 19.15). De asemenea, pentru sâmbătă este programat meciul pentru locurile 5-6, în care se vor duela formațiile CS Ialoveni și BSC Atlant (18.00).

Este de menționat că buna desfășurare a Campionatului Moldovei este asigurată de sprijinul acordat de Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) și de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (ASICS), partenera Federației Sportive de Fotbal pe Plajă din R. Moldova.      

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *