Arhivă

Liga Campionilor: Victorie de zile mari în stil Djoker

CS Djoker Chișinău, campioana națională din acest an, a obținut o victorie de zile mari în cel de-al doilea meci al său din cadrul Ligii Campionilor (Euro Winners Cup 2020) la fotbal pe plajă, turneu ce are loc, în perioada 8-13 septembri a.c. în orașul portughez Nazaré.

Astfel, pe 9 septembrie curent echipa pregătită de jucător-antrenorul Leonid Podlesnov a surclasat fără drept de apel formația gazdă ACD Os Sotão Praia do Norte, scor 8-2. Pentru chișinăuieni cu un hat-trick s-a remarcat Alexandru Țîmbalist, două goluri a înscris Leonid Podlesnov, iar Vitalie Budigai, Victor Iordachi și Dumitru Ciubotaru au marcat câte o singură dată. În ziua precedentă, Djoker a cedat cu 1-5 în fața echipei ucrainene BSC Molniya Berdeansk.

În cadrul ultimei partidei sale din grupa „G”, Djoker se va confrunta în data de 10 septembrie, ora 10, cu Rockstocker Robben (Germania), care anterior a învins clubul portughez cu 12-6 și a cedat în fața formației ucrainene, scor 1-4.

GRUPA G
CLASAMENT
 LOC Echipă Meciuri V VS Î Golaveraj Puncte
1  BSC Molniya 2 2 0 0 9-2 6
2  Rostocker Robben 2 1 0 1 13-10 3
3  CS Djoker 2 1 0 1 9-7 3
4  ACD Os Sotao Praia do Norte 2 0 0 2 8-20 0

O altă formație ce reprezintă R. Moldova la cel mai prestigious turneu continental intercluburi la fotbal pe plajă este AO Olimpia-Stels Chișinău. Astăzi, 9 septembrie, clubul condus de pe banca tehnică de către Denis Melnicov a câștigat trei puncte la masa verde (3-0), după abandonul lotului portughez Casa Benfica de Loures. În meciul de ieri, echpa chișinăuiană a fost învinsă de formația din Federația Rusă, Kristall Sankt Petersburg, scor 1-9. Mâine Olimpia-Stels va juca în compania celor de la Grasshoper Club Zurich (Elveția), la ora 14:30. În celălalt meci al grupei, Kristall a surclasat astăzi cu 7-1 formația elvețiană.

Reamintim că în optimile de finală ale turneului se vor califica primele două clasate din fiecare grupă și două echipe situate pe locul III cu cele mai bune rezultate, la competiție participând per total 28 de formații.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *