Arhivă

TENDER: Un ecran multimedia de mari dimensiuni va fi instalat la noul Stadion de fotbal pe plajă

[:ro]Federația Moldovenească de Fotbal invită să participe la TENDER agenții economici interesați de efectuarea unor lucrări la sistemul video al Stadionului de fotbal pe plajă FMF din Parcul „La Izvor”, sectorul Buiucani al capitalei.

Astfel, FMF organizează un concurs pentru identificarea unei companii, care va efectua tot complexul de lucrări și acțiuni de instalare a unui ecran video de mari dimensiuni și de înaltă calitate (multimedia), în corespundere cu termenii de referință.

Este de menționat că noul stadionul va găzdui competiții internaționale și locale de fotbal pe plajă, precum și alte manifestări sportive și culturale, desfășurate pe parcursul întregului an.

Termenul limită de prezentare a dosarului

Companiile interesate sunt invitate să transmită dosarele de aplicare, care să conțină documentele necesare (oferta), la adresa de e-mail adrian.ixari@fmf.md până în data de 13 mai 2020 (ora 24.00), cu titlul „Efectuarea unor lucrări la sistemul video al Stadionului de Fotbal pe Plajă FMF din Parcul „La Izvor”, sect. Buiucani, mun. Chișinău”.

Detalii suplimentare ce țin de aplicarea la concurs și termenii de referință puteți afla accesând site-ul FMF https://fmf.md/noutate/1144/atenTie-fmf-cautA-o-companie-pentru-efectuarea-unor-lucrAri-la-sistemul-video-al-stadionului-de-fotbal-pe-plajA-fmf-din-parcul-la-izvor-sect-buiucani-mun-chiSinAu[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *