Arhivă

Selecționerul Ruslan Pernai a participat la o conferință online cu jucătorii naționalei

[:ro]Ruslan Pernai, antrenorul reprezentativei Moldovei la fotbal pe plajă, a participat pe 23 aprilie curent la o conferință cu jucătorii echipei, realizată la distanță. De asemenea, la eveniment au luat parte președintele Federației Sportive de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova, Eduard Crețu, și secretarul general al forului de profil, Iurie Bulgăreanu.

Discuțiile s-au axat cu precădere pe starea fizică a fotbaliștilor și cantanomentele ce urmează să se desfășoare în viitorul apropiat. De asemenea, antrenorul lotului național a răspuns la o serie de întrebări puse de jucători. În plus, conducerea Federației s-a referit la reluarea antrenamentelor individuale de către membrii lotului național, în conformitate cu prevederile adoptate de Comisia pentru Situații Exceptionale. S-a specificat în mod deosebit faptul că sportivii trebuie să respecte cu strictețe anumite condiții. Astfel, este necesar ca la antrenamentele, desfășurate în spații publice deschise, atleții trebuie să se afle la o distanță de cel puțin doi metri unul față de altul, să aibă un act de identitate și un certifiat eliberat de Federatia Sportivă de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova, care ar confirma că ei fac parte din lotul național al țării.

Reamintim că din cauza pandemiei COVID-19 au fost anulate, începând din luna martie a.c., cantonamentele și meciurile amicale cu participarea naționalei Moldovei la fotbal pe plajă.[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *