Arhivă

Selecționata Moldovei de fotbal pe plajă, în pregătiri către Euro Beach Soccer League de la Catania. Blitz-interviu cu Vasile ARLET, antrenorul principal al echipei naționale

[:ro]Reprezentativa Moldovei s-a întrunit într-un cantonament la Chișinău, cu câteva zile înainte de deplasarea în vederea participării la Euro Beach Soccer League, turneu care se va desfășura, începând cu 15 august curent, la Catania (Italia). Competiția contează pentru calificarea în faza finală a Europenelor ce vor avea loc în Portugalia.

„Astăzi, 12 august, am efectuat primul antrenament. Suntem cazați în hotelul „Europa” și beneficiem de toate condițiile necesare unei pregătiri eficiente. Marți vom avea două ședințe de antrenament, și încă una miercurea dimineață, după care, în aceeași zi, ne vom deplasa la Catagnia”, a remarcat Vasile ARLET, antrenorul principal al echipei naționale a Republicii Moldova de fotbal pe plajă

„Mergem la acest turneu cu un lot de 10 sportivi, în conformitate cu regulamentul întrecerii: opt jucători de câmp și doi portari. La Preliminariile Mondiale desfășurate recent în Rusia ne-am deplasat cu 12 fotbaliști, inclusiv doi portari.

Drept obiectiv ne propunem să accedem la Campionatul Mondial ce se va desfășura în Portugalia. În primul meci ne vom confrunța cu selecționata Estoniei. Apoi vom juca în compania reprezentativelor Lituaniei și Ungariei.

Anul trecut am învis echipa Lituaniei cu 3-0, însă vreau să menționez că lotul acestei formații a suferit între timp modificări substanțiale, iar jocul lor a câștigat în maturitate și experiență, devenit mult mai robust și mai agresiv.

Desigur că favoritul grupei este redutabila reprezentativă a Ungariei. Am avut ocazia să urmăresc înregistrarea unor meciuri recente cu participarea echipei maghiare și vreau să vă spun că jocul acesteia impresionează”, a concluzionat Vasile Arlet.

Menționăm că partenerul tehnic al reprezentativei țării noastre la fotbal pe plajă ecte Compania BOVILINE.[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *