Arhivă

Sedința Asociației de Fotbal pe Plajă și celor 7 echipe ce vor participa în cadrul Campionatului Republicii Moldova

[:ro] 

Astăzi data de 17.05.2018 a avut loc ședința conducerii Asociației fotbal Plajă Moldova, în persoana președintelui Crețu Eduard, secretarului general Bulgăreanu Iurie și celor 7 echipe ce vor participa în cadrul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal Plajă devizia națională: CS.“Steaua”, CS.“Djoker”,  AO.“Olimpia-Stels”, CS.“Fulger”,  CS.“Ialoveni”, CS.“Budești”, CSFP.“Grătiești”.

La ordinea de zi s-au discutat următoarele întrebări:

  1. Declarația provizorie precum că ședința întrunește cvorumul necesar

Raportor- Iurie Bulgăreanu  secretarul general AFPM

  1. Raport de activitate competițională pe anul 2018 al AFPM

Raportor Eduard Crețu- președinte AFPM

  1. Raport privind participarea echipelor la Euro Winners Cup 2018

Raportor Andrei Alipinș- președinte CS “Djoker”

Raportor Daniil Ivanov- președinte CS “Olimpia-Stels”

  1. Raport de activitate pe anul 2018 al Lotului Național

Raportor Vasillii Arlet- antrenor principal al Lotului Național la fotbal de plajă

  1. Tragerea la sorți privind Campionatul Republicii Moldova la Fotbal de plajă.

        Raportor Iurie Bulgăreanu- secretar general AFPM

       Ședința a fost deschisă de secretarul general AFPM dl. Iurie Bulgăreanu care a raportat următoarele “Pentru anul 2018 se preconizează 3 competiții mari Campionatul Național divizia națională, Campionatul de Tineret under 21 și Campionatul de Juniori under 18, se depun toate eforturile necesare pentru organizarea Campionatului Femenin seniori și junior. “

        Un accent deosebit s-a pus pe starea de spirit și bineînțeles nivelul de pregătire al echipelor care urmează să prezinte Republica Moldova în cadrul Campionatului Euro Winners 2018, cu referire la subiectul dat s-a pronunțat președintele CS “Djoker” care a mărturisit că pregătirea este una anevoioasă întrucît membrii echipei sunt imlicați la momentul de față în numeroase competiții, agenda acestora fiind foarte încărcată plus la toate au fost efectuate unile schimbări în componența echipei, fap carela fel și-a lăsat amprenta, însă necătînd la toate dificultățile punctează A. Alipinș echipa este determinată să î-și încerce norocul la Euro Winners 2018, “Djoker” este o echipă experimentată care își cunoaște adversarii personal, stilul lor de joacă, modul de a gîndi fapt care ne avantajează față de alții” a subliniat președintele CS “Djoker” A. Alipinș.

        Președintele CS “Olimpia- Stels” la fel a luat cuvîntul în cadrul întrunirii specificînd că “Olimpia-Stels” nu a avut anterior o astfel de experiență fapt pentru care membrii echipei sunt îngrijorați dar în același timp plin de dorință de a se prezenta în cadrul competiției internaționale Euro Winners 2018, “Ne antrenăm practic  fiecare zi, depunem efort maxim pentru ca ulterior să prezentăm Republica Moldova la cel mai înalt nivel” a menționat președintele CS “Olimpia-Stels” Daniil Ivanov.

        În cadrul ședinței a fost discutată și posibilitatea organizări unor meciuri amicale între echipele de fotbal plajă din Republica Moldova pentru a menține forma competitivă și spiritual de luptă al jucătorilor, înainte de campionatul Euro Winners Cup 2018, propunerea a venit din partea președintelui CS “Olimpia-Stels” Daniil Ivanov și CS “Djoker” Andrei Alipinș.

        Referitor la Lotul Național antrenorul principal Vasilii Arlet a raportat “este planificată selectarea jucătorilor și desfășurarea antrenamentelor după petrecerea Ligii Campionilor, cred că ar fi binevenit petrecerea meciurilor amicale sau a cantonamentelor, aceasta ar contribui la menținerea formei sportive a jucătorilor și nu în ultimul rind le-ar trezi spiritul competetiv și rîvnirea de a juca.”

      În cadrul întrunirii au fost discutate și metodele de popularizare a fotbalului de plajă în Republica Moldova, posibilitatea organizării unui festival cu înclinație sportivă, necisitatea organizării unor antrenamente pentru copii, seminarilor pentru famializarea acestora cu conceptul de fotbal pe plajă, recrutarea noiilor jucători, petrecerea press conferințelor după jocuri, și altele.

În cadrul ședinței a avut loc și tragerea la sorți a meciurilor din cadrul Campionatului Republicii Moldova la fotbal pe plajă.

CS. “Steaua” AO. “Olimpia-Stels”
CSFP. “Grătiești”
CS. “Budești CS. “Ialoveni
CS. Fulger CS. Djoker

 [:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *