Arhivă

S-au desfășurat meciurile etapei a IX-a a Campionatului Moldovei. Galerie foto

[:ro]În dimineața zilei de duminică, pe 28 iulie curent, s-au disputat două meciuri ale etapei ordinare din cadrul Campionatului Republicii Moldova la fotbal pe plajă.

Prima partidă a pus față în față formații situate în mijlocul clasamentului, în apropiată vecinăte, Sportul Studențesc ULIM și CS FULGER Ialoveni. Valoarea aproximativ egală a echipelor a condiționat o confruntare acerbă și fără urmă de compromis, echipa câștigătoare urmând să se situeze pe o poziție superioră în clasament.

Scorul fusese deschis destul de repede de clubul studențesc, printr-o reluare cu capul, marca Valeriu Baeșu, a unei mingi trimise cu boltă de la mijlocul terenului. În scurt timp golghetrul campionatul a dublat avantajul, de asemenea cu o lovitură maiestuoasă cu capul, fructificând o centrare venită din lateral. Și al treilea gol al echipei din Ialoveni a fost înscris de neobositul Valeriu Baeșu. Însă ialovenenii nu erau defel dispuși să cedeze, înscriind de două ori până la sfârșitul reprizei, care se încheie cu 3-2 în favoarea formației din capitală.

La începutul reprizei a treia însă CS Fulger era deja în avantaj, 3-5, raidurile și golul marcat de portarului lor Tudor Lungu semănând panică în rândurile adversarilor. Echipa din Chișinău reușește să egaleze, 5-5, partea a treia finalizându-se cu 6-6. Timpul suplimentar de asemenea s-a încheiat nedecis, scor final 7-7. La seria loviturilor de departajare norocul le-a surâs celor de la Sportul Studențesc ULIM: 2-1.

„În reprizele II și III am preluat inițiativa și eram practic la cârma jocului. Însă cele două cartonașe roșii arătate fotbaliștilor echipei noastre ne-au afectat jocul tactic, stricându-ne toate socotelile”, a mărturisit după meci Dumitru Grițco, căpitanul echipei CS FULGER Ialoveni.

Sportul Studențesc ULIM – CS FULGER  7-7 (3-2, 0-2, 3-2, 1-1), 2-1 la lovituri de departajare.

 

[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *