Arhivă

S-a încheiat etapa a II-a Campionatului Mondial intercluburi

[:ro]Etapa a II-a a Campionatului Mondial intercluburi (Mundialito), desfășurată pe 13 februarie a.c. în capitala Federației Ruse, a furnizat o surpriză de proporții. Astfel, formația Spartak Moscova a reușit, într-o luptă crâncenă, să se impună în fața echipei braziliene Flamengo Rio de Janeiro și să acceadă în semifinale. Timpul regulamentar de joc s-a încheiat remiză, gazdele reușind să marcheze golul victorios în repriza suplimentară, din lovitură liberă: 3-2 (1-1, 0-0, 1-1, 1-0).

Campioana în exercițiu, SC Braga (Portugalia), și-a asigurat un loc în semifinale, învingând fără emoții Grasshopper Zurich (Elveția), scor 8-3 (4-1, 1-1, 3-1). Cealaltă formație gazdă, Lokomotiv Moscova, de asemenea s-a calificat în ½ de finală, surclasând cu 8-5 (4-2, 0-1, 4-2) Levante Valencia (Spania).

De asemenea, Alanya Belediyespor (Turcia) a trecut de Tokyo Verdy (Japonia): 6-4 (2-1, 1-1, 3-2). Care din aceste două cluburi va reuși să ajungă în faza play-off, se va decide astăzi, 14 februarie, în etapa a III-a grupelor.

 

[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *