Arhivă

Ruslan Pernai este noul selecționer al reprezentativei Republicii Moldova la fotbal pe plajă

[:ro]Ruslan Pernai a fost declarat învingător al concursului organizat de către Asociația de Fotmal pe Plajă din R. Moldova pentru ocuparea funcţiei de antrenor principal al lotului național. Evenimentul de desemnare a tehnicianului selecționatei s-a desfășurat pe data de 27 septembrie curent în sala de ședințe a Stadionului „Zimbru”.

Ruslan Pernai (anulu nașterii 1977) a mai antrenat, în 2015, reprezentativa Belarusului (are dublă cetățenie: R. Moldova și Belarus), iar din 2016 este managerul PFK Spartak Moscova.

De menționat că la concurs au participant încă patru pretendenți la postul de antrenor principal al naționalei Moldovei: Leonid Podlesnov (a.n. 1989, cetățenia R. Moldova), antrenor-jucător CS Djoker Chișinău; Daniil Ivanov (a.n. 1976, R. Moldova), antrenor AO Olimpia – Stels Chișinău; Marco Casarsa (a.n. 1972, Italia), antrenor BS Romagna; Simeon Hristov (a.n. 1975, Bulgaria), antrenor al lotulului național al Bulgariei.

La ședința de evaluare a dosarelor și de intervievere a pretendenților au participat preşedintele Asociaţiei de Fotbal pe Plajă din R. Moldova Eduard Creţu, secretarul general al AFPM Iurie Bulgăreanu, directorul Selecţionatelor Specializate în cadrul Federației Moldovenești de Fotbal Alexandru Golban, vicepreședintele FMF Dragoș Hîncu ș.a.[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *