Arhivă

Liderii confirmă

[:ro]A cincea zi a Campionatului Moldovei la fotbal pe plajă n-a adus surprize majore. Astfel, Olimpia-Stels a învins joi, 30 iulie curent, formația Nistru, scor 5-3, într-o luptă crâncenă, în care suspansul a fost menținut până în ultimul minut. La învingători printr-un hat-trick s-a remarcat Constantin Gurjui.

Olimpia-Stels – Nistru 5-3 (2-0, 1-2, 2-1).

De o încordare fără precedent s-a dovedit a fi și primul meci al zilei, între cluburile Dubăsari și Petrești, încheiat remiză: 6-6. La formația din raionul Ungheni o prestație strălucită a avut atacantul Pavel Morcov, autorul a patru goluri. De asemenea, Artur Cepoi a marcat un gol de zile mari, reușind o boltă de pe flancul drept, dintr-un unghi extrem de ascuțit. De menționat că discipolii lui Ghenadie Bereghici au condus autoritar pe parcursul primelor două reprize (2-0 și 5-2), însă lipsa de experiență a tinerilor jucători nu le-a permis să păstreze avantajul până la fluierul final al meciului. Iar la lovituri de departajare norocul le-a surâs discipolilor lui Andrei Negară: 2-1.

BSC Dubăsari – Petrești Ungheni 6-6 (0-2, 2-3, 4-1, 2-1-pen.).

În meciul care a finalizat sărbătoarea fotbalistică a zilei de pe plaja din Parcul „Valea Morilor” al capitalei, formația Sportul Studențesc a trecut de cei de la CS Petrești. Petreștenii au depus o rezistență serioasă până la ecuatorul meciului, însă oboseala și-a spus cuvântul în a doua lui jumătate, nepermițându-le să spere la un rezultat pozitiv.

Sportul Studențesc-ULIM – Petrești Ungheni 5-2 (1-1, 3-1, 1-0).

Următoarea etapă a Campionatului se va desfășura marți, în data de 4 august a.c.

Foto: Vadim Caftanat

[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *