Arhivă

La Asunción a demarat Campionatul Mondial 2019

[:ro]Campionatul Mondial la fotbal pe plajă a startat pe 21 noiembrie curent în capitala Paraguay-ului, orașul Asunción. În primele două zile ale competiției, care se desfășoară o dată la doi ani, surprize majore n-au fost înregistrate.

În meciul inaugural, în faza grupelor, reprezentativa Italiei n-a avut probleme în confruntarea cu echipa insulei Tahiti: 12-4. În cealaltă partidă a Grupei „B”, Uruguay a învins cu greu selecționata Mexicului, înscriind în ultimul minut unicul gol, scor 1-0.

În cadrul Grupei „D”, campioana en-titre și favorita turneului, selecționata Braziliei, a surclasat fără drept de apel naționala Omanului, scor 8-2 (4-1, 1-0, 3-1), iar Portugalia a trecut cu un neverosimil 10-1 (0-1, 5-0, 5-0) de Nigeria, după ce prima repriză se încheie în favoarea țării din Africa.

În Grupa „C”, formația Rusiei s-a impus în fața reprezentativei Senegalului, după un meci încordat și presărat cu mult piper, pe parcursul căruia ceda, cu doar două minute înainte de fluierul final al arbitrului: 6-7. Însă „sbornaia” a reușit să se mobilizeze și să-și adjudece victoria, scor final 8-7 (3-1, 1-2, 4-4). Echipa din Belarus nu a avut probleme în confruntarea cu formația Emiratelor Arabe Unite, scor 5-1 (1-0, 1-0, 3-1).

Rezultatele grupei „A”: Elveția – SUA 8-6 (3-1, 2-1, 3-4), Paraguay – Japonia 4-5 (0-0, 1-3, 3-2). Campionatul Mondial la fotbal pe plajă din Paraguay va dura 10 zile și se va încheia în data de 1 decembrie a.c.[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *