Arhivă

[:ro]Euro Winners Cup, Nazaré: Formațiile moldovenești și-au aflat adversarele din faza grupelor Ligii Campionilor la fotbal pe plajă[:]

[:ro]Echipele chișinăuiene CS Djoker, campioana din acest an a țării, și AO Olimpia-Stels, deținătoarea medaliilor de argint, și-au aflat adversarele din faza grupelor Ligii Campionilor la fotbal pe plajă (Euro Winners Cup 2020) în urma tragerii la sorți ce a avut loc pe 5 septembrie curent în localitatea portugheză Nazaré, gazda turneului.

Astfel, Djoker Chișinău va evolua în cadrul grupei „G” alături de formațiile Rostocker Robben (Germania), BSC Molniya (Ucraina) și ACD Os Sotão Praia do Norte  (Portugalia), reprezentanta gazdelor la acest prestigios concurs.

Olimpia-Stels Chișinău a fost repartizată în grupa „D”, în compania echipelor BSC Kristall (Rusia), Casa de Benfica de Loures (Portugalia) și Grasshopper Club Zurich (Elveția).

Competiția continentală intercluburi se va desfășura în perioada 8-13 septembrie a.c. În etapa optimilor de finală se vor califica primele două clasate din fiecare grupă, plus încă două echipe poziționate pe locurile III, cu cele mai bune rezultate.

Reamintim că în ediția 2019 a Ligii Campionilor, CS Djoker a reușit calificarea în faza play-off, după o victorie și două înfrângeri înregistrate în faza grupelor.[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *