Arhivă

Euro Beach Soccer League va debuta în acest an în Moldova!

[:ro]R. Moldova va găzdui în acest sezon prima competiție majoră internațională la fotbal pe plajă după pauza cauzată de pandemia COVID-19. Această decizie a fost anunțată la o ședință desfășurată online a grupului de lucru din cadrul Organizației Mondiale de Fotbal pe Plajă (Beach Soccer Worldwide – BSWW). Astfel, țara noastră va organiza în perioada 19-23 august curent meciurile din cadrul Euro Beach Soccer League, Divizia B.

Este de menționat că 16 selecționate repartizate în 4 grupe vor participa la turneul european menționat mai sus, ce va fi găzduit de noua arenă de fotbal pe plajă din Chișinău, din Parcul „La Izvor”. Echipele participante vor fi anunțate ulterior. Cert este că formațiile care se vor impune în grupele lor vor promova în Divizia A a eșalonului de elită al fotbalului pe plajă european.

„În prezent, Federația Moldovenească de Fotbal gestionează ultima etapă a lucrărilor de construcții realizate la noul stadion de fotbal pe plajă, situat în Parcul „La Izvor” al sectorului Buiucani al capitalei. Până la sfârșitul lunii iulie a.c. planificăm să dăm în exploatare noua arenă sportivă ”, a specificat directorul executiv al FMF, Adrian Ixari.

Sursa: beachsoccer.com (site-ul Beach Soccer Worldwide – BSWW), fmf.md[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *