Arhivă

Echipa națională de fotbal pe plajă a Moldovei s-a deplasat la Preliminariile Mondiale ce se vor desfășura la Moscova

[:ro]Reprezentativa Republicii Moldova de fotbal pe plajă a plecat cu avionul, de la Aeroportul Internațional Chișinău, în dimineața zilei de 18 iulie curent spre capitala Federației Ruse în vederea evoluării în etapa preliminară a Cupei Mondiale. Evenimentul sportiv se va desfășura în incinta Arenei Lujniki  în perioada 19-27 iulie curent.

Delegația noastră este alcătuită din componenții selecționatei Alexei Capsamun (portar), Mihail Portarescu (portar), Alexandr Arefiev, Grigore Cojocari, Nicolae Ignat, Cornel Pavalachi, Cristi Gurjui, Valeriu Costin, Andrei Florea, Alexandru Eremia, Nicolae Șchiopu, Ion Țelic, ei fiind secondați de antrenorul Vasile Arlet și preşedintele Asociaţiei de Fotbal pe Plajă din R. Moldova, Eduard Creţu.

După sosirea la Moscova, naționala Moldovei are programat în după-amiaza zilei un antrenament. A doua zi, pe 19 iulie, echipa Moldovei se va confrunta cu selecționata Portugaliei, campioană mondială en-titre. Formația noastră va evolua în grupa B, în cadrul căreia va mai juca, pe 20 iulie, în compania echipei naționale a Franției, iar pe 22 iulie va întâlni Norvegia.

La turneu vor participa 20 de echipe, dintre care 16 vor accede în faza optimilor de finală. Astfel, se vor califica primele trei echipe din fiecare dintre cele cinci grupe, plus cea bună formație de pe locul IV. În etapa a doua, cele 8 formații învingătoare vor concura pentru cinci foi de calificare la Cupa Mondială.

Îi dorim echipei noastre naționale multă baftă și rezultate de succes![:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *