Arhivă

Directorul Companiei „Boviline” Boris BUJOR își sărbătorește astăzi ziua de naștere!

[:ro]Marele amator al sportului și mecenatul Boris Bujor, partener al Asociaţiei de Fotbal pe Plajă din R. Moldova, director al Companiei BOVILINE, își sărbătorește astăzi, în data de 7 octombrie, ziua lui de naștere.

Cu acest prilej, Eduard Crețu, președintele Asociaţiei de Fotbal pe Plajă, din numele structuri activitatea căreia o gestionează, dar și din partea întregii comunități sportive îi aduce omagiatului Boris Bujor sincere felicitări și urări fierbinți de sănătate, voie bună și succese în activitaea lui rodnică de colaborare cu organizațiile sportive din întreaga țară!

Este de menționat că brandul de echipament sportiv BOVILINE este partenerul tehnic al selecționatei Moldovei la fotbal pe plajă și are o colaborare fructuoasă cu structuri sportive din prim rang din țară: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Comitetul Național Olimpic și Sportiv, Federații sportive naționale (Haltere, Lupte greco-romane și libere, Judo, Box etc.) ș.a.

O astfel de interacțiune reciproc avantajoasă urmărește nobilul scop de a populariza sportul național și de a contribui la crearea unei imagini de succes a campionilor noștri peste hotare, echiparea lor în uniformele BOVILINE fiind de un gust estetic fără cusur.

Mult stimate dle Boris Bujor! Vă felicităm cu ocazia acestei minunate aniversări, dorindu-Vă din plinul inimii noastre bucurii pe toate planurile de activitate ce le explorați cu atâta energie și dăruire de sine, să aveți parte de vigoarea sănătății și impulsuri creatoare de neepuizat. Să ne trăiți, maestre!

Cu mult respect,

membrii colectivului

Asociaţiei de Fotbal pe Plajă

 din Republica Moldova

[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *