Arhivă

DESCHIDEREA CAMPIONATULUI NAȚIONAL LA FOTBAL PE PLAJĂ 2019

[:ro]Duminică, două iunie 2019, în parcul Valea Morilor din Chișinău a avut loc deschiderea oficială a campionatului de Fotbal pe Plajă din Republica Moldova.
La eveniment ne-au onorat cu prezența Iurie Bulgareanu (secretarul general al AFPM), Alexandru Golban ( Directorul tehnic a lotului national) și Boris Bujor (partenerul tehnic al nationalei RM la fotbal plaja)

Iurie Bulgareanu
– Felicitări tuturor arbitrilor, jucătorilor, antrenorilor pentru promovarea și dezvoltarea fotbalului pe plajă în Republica Moldova.
Alexandru Golban
– Stimați colegi, dragi fotbaliști oficiali, spectatori vreau să vă salut din partea colectivului Federației de Fotbal din Moldova și folosindu-mă de ocazie, vreau să-i mulțumesc lui Pavel Ciobanu. El deja nu mai este președintele FMF, a devenit președinte de onoare. Îi mulțumim pentru munca depusă, susținerea și dezvoltarea fotbalului pe plajă din Moldova.
Fotbalul pe plajă este susținut totalmente de către Federația de Fotbal din Moldova. De la închiderea campionatului ediției precedente s-au făcut multe lucruri. Lucrăm la construcția stadionului. Am primit actele și hotărîrea Guvernului Republicii Moldova pentru construcția arenei Beach Soccer. În sfîrșit vom avea casa noastră! Reprezentanții FIFA au văzut amplasarea și au rămas uimiți, este un loc foarte frumos și cred că va fi un stadion pe măsură. Am avut discuție cu reprezentantul UEFA, care a spus că fotbalul pe plajă va fi susținut la același nivel cum este Futsal-ul!
Vă doresc baftă și să cîștige cel mai puternic. Toți jucătorii sunt sub vizorul antrenorului Lotului Național. Fiecare din voi are ușele deschise la Naționala Moldovei.
Boris Bujot
– Mă bucur enorm că a început o nouă ediție a fotbalului pe plajă. Vă urez baftă tuturor, victorie, goluri frumoase și o bună dispoziție.

Pentru a susține echipele participante la campionat, Federația de fotbal pe plajă a acordat cadou cîte trei mingi. După arborarea drapelului cea dea doisprezecea ediție a campionatului s-a declarat oficial deschisă![:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *