Arhivă

CS Djoker și-a adjudecat titlul de campioană a țării la fotbal pe plajă printre seniori. Galerie foto

[:ro]Dimineața superbă a zilei de sâmbătă fu savurată din plin de numeroși amatori ai fotbalului pe plajă veniți în Parcul Valea Morilor din capitală. Ei au avut minunata ocazie să asiste la două meciuri pline de nerv, cu miză colosală, în vederea desemnării campioanei Republicii Moldova printre juniori. Și nu au fost dezamăgiți, fiind martori ai unei ascensiuni impresionante a clubului Petrești (r. Ungheni), condus maiestuos de antrenorul Ghenadie Bereghici.

Aceeași zi de sfârșit de august fusese încununată de o seară de-a dreptul feerică, care de această dată a omagiat premiantele la seniori. După un meci plin de spectacol, demonstrat de echipele CS Djoker Chișinău și BSC Nistru Grătiești, încheiat cu 5-2 în favoarea campioanei, urmă festivitatea de premiere. Trofeul principal, al șaptelea an la rând, reveni formației Djoker. De medalii de argint s-au învrednicit fotbaliștii Clubului Olimpia Budești, bronzul fiind adjudecat de echipa Nistru Grătiești.

La festivitatea de premiere, preşedintele Asociaţiei de Fotbal pe Plajă Eduard Creţu, secretarul general al Asociaţiei de Fotbal pe Plajă Iurie Bulgăreanu, directorul Selecţionatelor Specializate în cadrul Federației Moldovenești de Fotbal Alexandru Golban au înmânat echipelor premiante cupe, diplome şi medalii.

Titlul de golgheter al Campionatului i-a revenit lui Valeriu Baeșu. În echipa campioană, cel mai bun marcator a devenit Nicolae Ignat, poziționat pe locul III în clasamentul general la acest capitol.

De menționat că CS Djoker a stabilit un record absolut al competițiilor interne, câștigând în cadrul acestei ediții de Campionat, a XII-a, toatele meciurile, fără nicio excepție.

Vă prezentăm un reportaj foto, autor Oleg Bilsagaev, de la această sărbătoare sportivă de zile mari:

[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *