Arhivă

CS Djoker a preluat șefia în clasament. Programul meciurilor de duminică, 9 august (etapa a VII-a)

[:ro]Formația Djoker Chișinău, campioana în exercițiu la fotbal pe plajă, a preluat conducerea în clasamentul Diviziei naționale după disputarea meciurilor restanță în cadrul etapelor 5 și 6. Astfel, discipolii lui Leonid Podlesnov au trecut în partida disputată pe 6 august curent de Steaua-Dental, scor 5-3 (1-1, 3-0, 1-2). Debutul meciului a aparținut elevilor conduși de pe banca tehnică de Vasile Arlet, ex-antrenorul reprezentativei naționale.

Mai întâi un șut puternic pe spațiul porții a fost respins cu dificultate de portarul campioanei, pentru ca peste un minut Steaua-Dental să deschidă scorul. Însă cei de la Djoker doar în câteva secunde au restabilit egalitatea prin Adrian Lașcu, care a șutat puternic de la centrul terenului, după un dribling spectaculos realizat printre câțiva adversari. Meciul a continuat pe contre, 1-1 fiind scorul cu care s-a încheiat primul mitan. În debutul reprizei secunde s-a remarcat printr-un gol superb Nicolae Șchiopu, aducându-și echipa în avantaj, după care discipolii antrenor-jucătorului L. Podlesnov s-au situat autoritar la cârma jocului până la capătul disputei.

În celălalt meci al zilei, s-au confruntat CS Petrești și Avântul Nimoreni. Jocul a avut un caracter principial, ambele formații fiind de o valoare aproximativ egală. Până la urmă, s-au impus cu 5-3 (2-1, 1-1, 2-1) cei de la Avântul, jucătorii din Nimoreni părând un pic mai bine pregătiți din punct de vedere fizic. În partida a treia, formația Djoker a avut câștig de cauză în fața echipei Petrești (Ungheni): 11-2 (3-1, 3-1, 5-0).

Vă prezentăm rezultatele meciurilor derulate în ziua de 5 august pe terenul de nisip din Parcul „Valea Morilor” al capitalei:

Nistru Chișinău – Sportul Studențesc-ULIM 14-2.

Avântul – Olimpia-Stels 2-8.

Următoarea etapă se va desfășura duminică, 9 august, pe plaja de lângă Lacul „Valea Morilor”.

Ora 16.00: CS Petrești (Ungheni) – Steaua-Dental Chișinău

17.00: Nistru – Avântul

18.00: Olimpia-Stels – CS Djoker

19.00: Sportul Studențesc-ULIM – BSC Dubăsari.

 [:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *