FSFPM

Președintele forului național fotbalistic, Leonid Oleinicenco, își sărbătorește ziua de naștere

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, a împlinit astăzi 39 de ani. Conducătorul forului autohton de profil a fost ales în această funcție de Congresul Extraordinar FMF în mai 2019, reușind în scurt timp să realizeze lucruri remarcabile pentru întreaga comunitate fotbalistică moldovenească.

Astfel, a fost elborată Strategia de dezvoltare a fotbalului din Republica Moldova, pentru perioada 2020-2024. De asemenea, a fost creat și a început să fie implementat pe teritoriul republicii proiectul social-sportiv „Fotbal în școli”. Însă o realizare cu totul deosebită a fost construcția – într-un termen record – în Parcul „La Izvor” al capitalei a Arenei de fotbal pe plajă, unul dintre cele mai moderne complexe de acest tip în Europa. Iar asemenea valori ca transparența și comunicarea sunt la ordinea zilei în activitatea Federației la cârma căreia sărbătoritul se află timp de un și jumătate și în cadrul căreia activează cu devotament și dăruire mai bine de 12 ani.

În acest context, conducerea Federației Sportivă de Fotbal pe Plajă din R. Moldova în frunte cu președintele acesteia Eduard Crețu aduce omagiatului Leonid Oleinicenco sincere felicitări și urări de sănătate, dorindu-i noi succese și realizări întru propășirea fotbalului național. Să ne trăiești, Maestre!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *