Competiții

Moldova – România 3-0. Programul meciurilor de sâmbătă, 30 iulie 2022

După victoriile selecționatei Moldovei de fotbal pe plajă asupra naționalelor Maltei și Angliei în cadrul Grupei A, a urmat meciul decisiv contra reprezentativei României, în vederea accederii în Divizia A, una de elită.

În a treia zi de concurs din cadrul Campionatului European la fotbal pe plajă – Euro Beach Soccer League, Divizia B, găzduit pe terenul de nisip al Arenei din Parcul „La Izvor” din Chișinău, tricolorii au prestat un joc de-a dreptul feeric, impunându-se într-un stil de zile mari, cu un sec 3-0 (au marcat Leonid Podlesnov în min. 27,Andrei Brașoveanu (31-autogol) și Grigore Cojocari în min.34).

„Antrenorul Ruslan Pernai ne-a somat să preluăm din start inițiativa, lucru pe care l-am și realizat. Ne-am menținut la cârma jocului pe durata întregului meci, fără să ne relaxăm după golurile marcate, ceea ce ne-a și asigurat succesul”, a remarcat Leonid Podlesnov, autorul primului gol și creatorul celui de-al doilea, deviat de apărător prin autogol.

Astfel, datorită succesului de azi, reprezentativa noastră a terminat pe primul loc în grupă, calificându-se în semifinale și promovând în Divizia A, una valoric superioară. Echipa Moldovei va juca sâmbătă, 30 iulie, de la ora 18:30, în compania Greciei.

Pentru astăzi, 30 iulie, la Arena  din capitala Moldovei sunt programate 6 partide din faza play-off:

12:00 Malta – Georgia (meci pentru locurile 9-12)

13:15 Norvegia – Lituania (9-12)

14:30 Letonia – Danemarca (5-8)

16:00 România – Anglia (5-8)

17:15 Turcia – Kazahstan (semifinală)

18:30 MOLDOVA – Grecia (semifinală)

BILETE:

Play-off, semifinale, finala (30-31 iulie):

Tribuna A și C – 50 lei,

Tribuna B – 100 lei (Prețul biletului pentru 1 zi)

Biletele pot fi procurate pe site-ul BILETE.FMF.MD

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *