Arhivă, Noutăți

Iurie Bulgăreanu la a 60-a aniversare!

Secretarul general al Federației Sportive de Fotbal pe Plajă și președintele Federaţiei de Fotbal-Tenis din Republica Moldova, Iurie Bulgăreanu, și-a sărbătorit pe 14 aprilie a 60-a aniversare!

Cu ocazia acestui eveniment festiv, Federației Sportivă de Fotbal pe Plajă din R. Moldova în frunte cu președintele acestesteia, Eduard Crețu, precum și Federația Moldovenească de Fotbal îi urează omagiatului, din numele întregii comunități fotbalistice, multă sănătate, bucurii de la cei dragi și succese în toate activitățile pe care le întreprinde pentru dezvoltarea fotbalului moldovenesc. 

La mulți ani!

În anul 2002, Iurie Bulgăreanu a stat la bazele creării și promăvării fotbal-tenisului în țara noastră, devenind primul președinte al federației de profil. Odată cu aderarea la structurile internaționale, Republica Moldova a devenit o participantă și premiantă permanentă la Campionatele Europene și Mondiale de fotbal-tenis. În 2007, dumnealui a pus umărul și la fondarea Asociației de Fotbal pe Plajă din R. Moldova.

De asemenea, Iurie Bulgăreanu este președintele Clubului Sportiv Fulger din orașul Ialoveni, care a participat în campionatul Moldovei, Divizia B. Deține titlurile de lucrător emerit în domeniul culturii fizice și sportului (2018)și de Antrenor Emerit al Republicii Moldova la fotbal-tenis (2016).