Alte știri

FOTBAL PE PLAJĂ. MOLDOVA DEBUTEAZĂ JOI, 9 SEPTEMBRIE, LA CAMPIONATUL EUROPEAN DIN PORTUGALIA

În perioada 8-12 septembrie, la Figueira da Foz, Portugalia, se va desfășura turneul final al Campionatului European la fotbal pe plajă – Euro Beach Soccer League. La competiție va participa și Naționala Moldovei, care va evolua în Divizia B alături de alte 7 formații. Pentru a se califica în elita fotbalului pe plajă european, Moldova trebuie să câștige turneul din Portugalia. 

Reprezentativa Moldovei face parte din grupa a 2-a, alături de Estonia, Cehia și Suedia. Pe două din aceste echipe, Naționala noastră le-a învins la turneul din luna august, desfășurat la Chișinău. Pe estonieni i-am bătut chiar în finala etapei preliminare a Europeanului, 4-1, iar pe cehi, cu 5-2 în semifinale. 

Programul meciurilor Naționalei Moldovei:

9 septembrie. Suedia – MOLDOVA. Ora 11.15

10 septembrie. MOLDOVA – Cehia. Ora 11.15

11 septembrie. MOLDOVA – Estonia. Ora 11.15

Pentru a se califica în finală, echipa noastră trebuie să se claseze pe primul loc în grupă. Meciul final se va disputa pe 12 septembrie. 

                                                                         Lotul Naționalei Moldovei:

Vă reamintim că anul acesta, în premieră, Naționala Moldovei a devenit campioana Diviziei B a turneului preliminar Euro Beach Soccer League. Competiția s-a desfășurat în luna august curent pe Arena de plajă din parcul La Izvor al capitalei. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *