Competiții

Campionatele Moldovei U-13 și U-15 și-au desemnat laureații

Campionatele Moldovei Under-13 și Under-15 la fotbal pe plajă și-au desemnat învingătorii și premianții. Disputele, ce au fost găzduite în această vară de pe Arena Beach Soccer din Parcul „La Izvor” al capitalei, s-au dovedit la fel de încinse ca și timpul de afară, debordând de energie și de elanul tinereții.

Under-13

Campionatul dedicat copiilor mai mici de 13 ani s-a încheiat la mijloc de august 2022 cu victoria formației Club Sportiv Djoker. În posesia titlului de vicecampioană națională a intrat echipa Fotbal Club Chișinău, pe treapta a treia a podiumului de premiere urcând cei de la CS Carpen.

Under-15

În concursul juniorilor cu vârsta de până la 15 ani, Campionatul Republicii Moldova a fost câștigat de CS Petrești, lotul fiind antrenat de Ghenadie Bereghici. Medaliile de argint le-au revenit tinerilor fotbaliști ai echipei Asociația fotbalistică Gloria, iar cele de bronz au intrat în posesia juniorilor formației SF Start.

Pe terenul de nisip al Stadionului de fotbal pe plajă aproape zilnic continuă să se dispute meciurile Campionatelor naționale la diferite categorii de vârstă: de la Under-17 până la seniori. Intrarea este liberă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *