Competiții

Liga Națională, ediția 2024, rezultatele etapei inaugurale

Campionatul Republicii Moldova la fotbal pe plajă, ediția a 17-a, a început vineri, 7 iunie 2024, pe Beach Soccer Arena FMF din Parcul La Izvor al capitalei. La competiția din acest an participă 8 echipe: BSC Nistru (campioana en-titre), FC Budești, CS Ialoveni, FC Tinerețea, CS Petrești, FC Chișinău, CS Atletic și ARF Dubăsari. Amintim că site-ul fmf.md vă va oferi informații actualizate și rezultatele de la fiecare etapă în cadrul Ligii Naționale la fotbal pe plajă.

Rezultatele meciurilor inaugurale pentru ediția 2024 a campionatului național la fotbal pe plajă:
7 iunie (Etapa 1):
FC Budești – CS Petrești 9-6

CS Ialoveni – CS Atletic 9-5

FC Tinerețea – FC Chișinău 9-7

*Amintim că primele 3 meciuri ale echipei BSC Nistru în liga națională sunt reprogramate, deoarece campioana Moldovei din sezonul trecut la fotbal pe plajă va evolua în competiția Cupa Europeană a Campionilor (analog Ligii Campionilor în fotbalul mare), ediția 2024, care se va desfășura în Nazare, Portugalia în perioada 9-16 iunie. Data și ora meciurilor reprogramte în campionat vor fi stabilite ulterior. 

Faza grupelor din cadrul Ligii Naționale a Moldovei la fotbal pe plajă se va desfășura în perioada 7 iunie – 5 iulie, iar faza play-off se ve juca în perioada 31 iulie – 17 august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *