Arhivă

CS “Olimpia-Stels” a decolat din aeroportul intrnațional Chișinău

[:ro]       Astăzi  23.05.2018  CS “Olimpia-Stels” a decolat din aeroportul internațional Chișinău, echipa participă la Liga Campionilor la fotbal pe plajă în cadrul, Campionatului Euro Winners 2018 care va avea loc în orașul Nazare, Portugalia. Deplasarea echipei a fost posibilă cu aportul, Federației Moldovenești de Fotbal, în persoana președintelui Pavel Cebanu.

 

(Antrenorul echipei CS “Olimpia-Stels” Daniil Ivanov)
 -În ce stare de spirit este echipa?
– Noi încă nu cunoaștem adversarii dar văd că toți zimbesc, suntem întro dispoziție bună, dorim să cîștigăm.
– Cum au mers pregătirile pentru campionat?
– Ne antrenam practic  fiecare zi ținînd cont și de timp desigur, cu excepția zilelor de odihnă deoarece băieți joacă în Divizia A și B,  în weekend ei joaca fotbal mare, iar în zilele de lucru practic fiecare zi organizam antrenamente. Datorita partenerului nostru fitnes clubului NeoGym am petrecut și un curs de pregătire fizică.

 

(Căpitanul echpei Alexei Capsamun)
– Ce emoții trăiți înăinte de camapionat?
– Doar emoții pozitive, pentru clubul nostru este prima participare pe arena europeană, vom depune maximum efort pentru a nu dezamăgi Fotbalul pe plajă Moldovenesc, cred că cu pregătirea bună care am avuto ne vom prezenta demn.

În cadrul campionatului Euro Winners 2018 participa 32 de echipe. Republica Moldova va fi reprezentata de  CS “Olimpia-Stels” și CS “Djoker”.

 

[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *