Arhivă

C.S. Djoker cea de a doua echipă care va reprezenta Republica Moldova în cadrul campionatului Euro Winner 2018

[:ro]

C.S. Djoker cea de a doua echipă care va reprezenta Republica Moldova în cadrul campionatului Euro Winner 2018 , a decolat pe 25.05.2018 din aeroportul internațional Chișinău.

(jucătorul echipei CS Djoker Vitalii Budigai)
A-ți mai vut experiență de participare în cadrul competițiilor internaționale?
– Am participat anterior 4 ani consecutiv, ca reprezentați ai Republicii Moldova la Euro Winners, acum este al 5-lea, vom depune toate eforturile necesare petru a obțineun rezultat mai pozitiv decât anul precedent.
Profitând de momet, aș vrea să aduc sincere felicitări din partea echipei Djoker jucătorului nostru Nicolăiciuc Sergiu cu ocazia nunții, care va avea loc pe 26 mai curent. Felicitări și Casaă de Piatră.

 

Luând în considerație că nu este prima prestație a echipei Djoker în cadrul competiției date, și vă cunoașteți adversarii care dintre ei pot fi considerați cei mai periculoși?
(antrenorul echipei CS Djoker Leonid Podlesnov)
– Este destul de dificil de a răspunde la această întrebare întrucât, la nivel național sunt selectate meru cele mai bune echipe plus la toate din componența acestora pot face parte și legionari însă indiferent de cine va fi adversarul nostru vom depune tot efortul pentru a ne prezenta țara cât mai bine posibil.
Când urmează să aveți primul meci?
– Pe data de 28 cu echipa reprezentații Spaniei, noi ajungem cu 2 zile mai devreme sperăm să ne aclimatizăm rapid și imediat să începem antrenamentele.[:]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *